Vásárlás infó

 

Kedves Vásárló!
 

A webáruház úgy van kialakítva, hogy a rendeléshez nincs szükség webes ismeretekre, a képernyőn folyamatosan az éppen aktuális információ jelenik meg.

A megrendeléshez regisztráció nem szükséges.

A webáruházban hasonlóan egyszerűen működik a rendelés, mint amikor Ön egy helyi üzletben sétál a bevásárló kosarával.

 • A termék kiválasztása. A megvásárolni kívánt termékhez navigálva helyezze a kiválasztott mennyiséget a kosarába. Amennyiben további terméket is szeretne egyúttal megvásárolni oldalainkat böngészve további termékeket helyezhet a kosarába, a kosár tartalmát folyamatosan rögzíti a rendszerünk.

  Bevásárlókosarának tartalmát bármikor megtekintheti, a termékek mennyiségét tetszőlegesen változtathatja a megrendelés elküldése előtt a Kosár tartalma, megrendelés hivatkozásra kattintva. A szállítási költséget rendszerünk automatikusan megbecsüli és kijelzi Ön számára. Amennyiben több szállítási mód is elérhető az adott termékhez, választási lehetőséget kínál fel.
 • Adatbeviteli hibák javítása. A kosárban található termékek esetében tetszőlegesen megváltoztathatja a mennyiséget, vagy törölheti a terméket a megrendelés elküldése előtt. A szállítási és számlázási adatok megadása után a megrendelés véglegesítése előtt a szállítási adatokat is újra ellenőrizheti, ha szükséges módosíthatja.

 • Megrendelés Amikor összeválogatta kosarába a megrendelni kívánt termékeket kattintson a megrendelés feliratú gombra. Ezután meg kell adnia a számla készítéshez, illetve a szállításhoz elengedhetetlen adatokat (szállítási és számlázási cím, telefonszám).

  Amennyiben regisztrál oldalunkon, adatait nem szükséges minden rendelésnél újból megadnia, elegendő, ha e-mail címe és jelszava segítségével belép oldalunkra.

  Természetesen a regisztráció nem feltétele a vásárlásnak.

 • Visszaigazolás Miután megrendelését leadta, egy automatikus emailben tájékoztatjuk, hogy rendelését megkaptuk. Ezt követően emailben folyamatosan tájékoztatjuk Önt a rendelése pillanatnyi állapotáról. Amennyiben a teljesítéshez esetlegesen további információ szükséges, munkatársunk telefonon is egyeztet a részletekről. A beérkező megrendeléseket 24 órán belül feldolgozzuk és megküldjük az alábbi státusz üzenetek valamelyikét:


  - "feldolgozás alatt" - megrendelését megkaptuk, a rendelést visszaigazoljuk, a csomagot összeállítjuk a szállításhoz. Átutalásos fizetési mód kiválasztása esetén az üzenet megküldésével a rendelésben szereplő termékeket befoglaltuk, a vételár jóváírását követően a terméket átadjuk szállításra.
  - "szállítás alatt" - a megrendelt terméket szállító partnerünknek átadtuk
  - "személyesen átvehető" - a megrendelt terméket telephelyünkön átveheti
  - "teljesítve" - a terméket szállító partnerünk leszállította az Ön részére
  - "visszautasítva" - a rendelés teljesítését nem vállaljuk (pl. hiányoznak a címadatok, vagy a kézbesítés a címzett elérhetetlensége miatt meghiúsult, stb.)

 • Fizetés Az áru kifizetése történhet utánvét il. Bankártyás és paypal átutalással is.
 • /Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013/
 • Szállítás  A szállításra a megrendeléstől számított 3-14 munkanapon belüli határidőt vállalunk, de a gyakorlatban  általánosságban elmondható, hogy a csomagok túlnyomó többségét a rendelést követő két munkanapon belül a futár kézbesíti.
  Terméktől függően változhat a szállítási idő amely a cikk mellet fel van tüntetve.
 • Számla A megrendelt termékekkel együtt a rendelés összegéről kiállított számlát is elküldjük Önnek, ezt külön kérni nem kell.